Turbó felújítás

Erdélyi turbó mesterek: hatékony megoldások, precíz szakértelem

Professzionális megoldások turbófeltöltők felújításához

Üdvözlünk a Turbomaster oldalán, ahol szakértőink garantálják a kiváló minőségű turbók javítását és felújítását. Hozzáértő csapatunk elkötelezett a páratlan szolgáltatás nyújtása mellett, biztosítva, hogy a turbó és alkatrészei maximális teljesítményt nyújtanak. A precizitás és minőség kiemelt szerepet kap nálunk, és 12 hónapos, korlátlan kilométerre szóló garanciával vállaljuk munkánkat.

Legújabb generációs technológiával felszerelt, modern létesítményünk fejlett, nagy pontosságú eszközöket használ, melyek valós időben mérik a kompresszor által generált nyomást. Ez az egyedi megközelítés megkülönböztet minket a versenytársaktól, lehetővé téve számunkra, hogy rendkívüli pontossággal azonosítsuk és megoldjuk a problémákat.

Videó bemutató

1 év garancia

A szolgáltatások hosszú távú megbízhatósági garanciával járnak a nyugalmad érdekében.

Gyors szállítás (24 óra)

A gyorsaság az egyik fő erősségünk, mindössze egy nap alatt megkapod a rendelésed.

Szakképzett személyzet

A szakértő csapatunk készen áll, hogy megoldást kínáljon ügyfelei egyszerü, vagy összetett igényeire.

Professzionális gépek

Legújabb generációs eszközök precíziós diagnosztikához és javításhoz.

Turbó felújítási eljárásunk

Fedezd fel a turbók felújítási folyamatát. Bemutatjuk vizuális formában, hogyan javítunk turbófeltöltőket. A videónk tiszta képet ad minden lépésről, amely a turbók precíziós felújításához szükséges: kezdve az alkatrészek gondos szétszerelésével, majd alapos diagnózissal és a hibák feltárásával. A folyamat az alkatrészek tisztításával és homokfúvásával folytatódik, hogy eltávolítsuk az összes szennyeződést, és tiszta alapot biztosítsunk az újra összeszereléshez. A hibás alkatrészek cseréje kiemelt figyelemmel történik, kizárólag magas minőségű alkatrészek felhasználásával. Végül a turbó precíz kalibrálásával fejezzük be, a legmodernebb berendezések felhasználásával, hogy garantáljuk az optimális teljesítményt. Ez a videó teljes képet nyújt a szakértelmünkről és a részletek iránti figyelmünkről minden folyamat lépésében.

Nézd meg a felújítás folyamatát videón

Tedd meg az első lépést
×

Kövesd ezeket az egyszerű lépéseket,
hogy felújítsd nálunk a turbód

1

Hívj minket, vagy töltsd ki az űrlapot a kapcsolatfelvételhez

Hívd a 0733076908-as számot, vagy töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, hogy egy Turbomaster tanácsadó minél hamarabb felvegye Veled a kapcsolatot.

2

A turbót ingyen szállítjuk gyors futárszolgálattal

Élvezd az ingyenes futárszállítást Romániában. Az első lépés után, miután telefonon felvettük veled a kapcsolatot, egy futárt küldünk, hogy felvegye a turbót a címedről.

3

Ingyenes diagnózis és árajánlat

A turbófeltöltő átvétele után szétszereljük és diagnosztizáljuk annak érdekében, hogy azonosítsuk a hibák okait és a javításhoz szükséges alkatrészeket

4

A turbó felújítása

Miután megkapjuk az engedélyed, profi módon felújítjuk a turbód, kizárólag a legjobb minőségű alkatrészek felhasználásával. Végül, legújabb generációs eszközeink segítségével próbapadon geometriát kalibrálunk

5

Szállítás és garancia

A turbód készen áll az autódba való visszaszerelésre, kiállítjuk a 12 hónapos, korlátlan kilométerre szóló garancialevelet és azonnal postázzuk a címedre.

Miért válaszd a Turbomaster szolgáltatásait?

A Turbomaster-nél az átláthatóság és az ügyfelek elégedettsége az elsődleges. Ingyenes diagnózist kínálunk a turbókhoz, hogy tiszta képet kapj a szükséges munkákról. Emellett ingyenes szállítási szolgáltatásunk is igénybe vehető, biztosítva, hogy a turbód a szükséges szakmai gondosságot kapja extra költségek nélkül.

Válassz minket a turbó felújítás zökkenőmentes élményéért, ahol a szakértelem, az innováció és az ügyfélre központosított értékek találkoznak.

Értékeléseink

Értékelések és vélemények

Andrea Nagy
Andrea Nagy
Reconditionare turbina profesional, recomand!
Károly Fejér
Károly Fejér
Colaborez de mult timp cu ei pe partea de turbosuflante. Servicii de calitate si un timp foarte scurt de asteptare. Recomand!!!
Zsolt Molnar
Zsolt Molnar
Profi turbina javítás. Szuper csapat. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal.
Barnessz Miklo's
Barnessz Miklo's
Szuper, megbízható csapat! Csak ajánlani tudom mindenkinek! 💪
Kelemen Szilvia
Kelemen Szilvia
Profi munka, profi csapat, ajánlom mindenkinek!
Balog Szilard
Balog Szilard
Turbo felujitas profi szinten, ajánlom mindenkinek!
Claudiu Martin
Claudiu Martin
Sunt total multumit de serviciul oferit !!!!👍👍👍👍👍
Agnes Bara
Agnes Bara
Ajanlom mindenkinek!

Szolgáltatásaink

Nagy örömmel kínálunk széles választékú szakértői szolgáltatásokat, melyeket kifejezetten különféle igények kielégítésére terveztünk. Kezdve a különböző járművek, beleértve az autókat, teherautókat és mezőgazdasági gépeket is, magas precizios turbófeltöltők felújításával, egészen az új turbók értékesítése és elektronikus aktuátorok javítási megoldásainkig. A Turbomaster-nél kiemelt hangsúlyt fektetünk az kiválóságra és a maximális teljesítményre, kizárólag OEM minőségü alkatrészeket választva és a legfejlettebb eszközöket használva, mindezt azért, hogy biztosítsuk a turbód zökkenőmentes működését.

Turbó felújítás

Professzionális turbó felújítási szolgáltatást kínálunk személyautókhoz, teherautókhoz és mezőgazdasági gépekhez, minőségi alkatrészek felhasználásával. A kalibrálás legfontosabb lépése, amely optimális működést biztosít, a legújabb generációs berendezésekkel történik, próbapadon kompresszor oldali nyomásvizsgát végzünk, így szimuláljuk a turbó működését az autón.

Új turbófeltöltők értékesítése

Új turbófeltöltőket értékesítünk Garret, Borg Warner, KKK, IHI, Mitsubishi, Holset, stb. márkákból, saját készletünkből vagy beszállítóink raktárából 24 órán belüli szállítással. Széles választékban kínálunk OEM vagy utángyártott termékeket, és minden esetben magyarázzuk a különbségeket árban és minőségben is. Az árajánlat és a szállítás ingyenes, és bár a beszállítók árai emelkednek, a Turbomaster-nél igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani az új turbók árait.

Elektronikus aktuátorok javítása és értékesítése

Gyakran az elektronikus aktuátor hibája összetéveszthető a turbófeltöltő hibásodásával, mert nagyon hasonló tünetek jelentkezhetnek. A Turbomaster lehetőséget kínál arra, hogy megjavíttasd a régi aktuátort, ezáltal költséghatékony megoldást biztosít, vagy pedig új, eredeti vagy utángyártott aktuátort vásárolj, a költségvetésétől függően. Javítjuk és értékesítjük a Hella, Siemens, Holset, Magnetti Marelli stb. elektronikus aktuátorokat, vagy turbóvezérlőket.

Megfizethető árak,
prémium szolgáltatások

Minden turbófeltöltő javítási vagy felújítási projekt egyedi, ezért áraink rugalmasak és igazodnak a különböző feladatok specifikus igényeihez. A munkadíj fix, míg a végső ár a szükséges alkatrészek és azok minőségétől függ. Teljes átláthatóságot vállalunk a költségbecslési folyamat során, szorosan együttműködve veled a turbófeltöltő felújításának legköltséghatékonyabb megoldásának meghatározásához. Szabadon választhatsz a magas minőségű OEM (Eredeti Gyártói Felszerelés) alkatrészek és a versenyképes utángyártott alternatívák között, figyelembe véve a költségvetésedet és preferenciáidat.

Elkötelezettek vagyunk kiváló szolgáltatások nyújtására, biztosítva, hogy a legjobb értéket kapd a befektetésedért anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a minőség vagy a teljesítmény tekintetében. További információkért és egy személyre szabott becslésért kérjük, lépj velünk kapcsolatba.

Tekintsd meg felszerelésünket
Turbófeltöltő árak - ©turbomaster.roTurbófeltöltő árak - ©turbomaster.ro

Felszereléseink és gépjeink

Büszkék vagyunk arra, hogy jelentős befektetést tettünk a legújabb generációs technológiákba a turbók javítása és felújítása terén. Egyedülálló kombinációt alkalmazunk fejlett eszközökkel, amelyek megkülönböztetnek bennünket a versenytársaktól, és lehetővé teszik számunkra, hogy páratlan pontosságú és minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk. Ez a professzionális berendezések egyedi kombinációja kiváló teljesítményt és precíz eredményeket biztosít, ami egyértelmű versenyelőnyt jelent Romániában. Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására ügyfeleink számára, és minden ügyfél specifikus igényeire szabott megoldásokat kínálunk a turbók felújítása terén.

Cimat Turbo Test Expert - Turbó felújítás | Turbomaster

Cimat Turbo Test Expert

A Cimat Turbotest Expert egy csúcstechnológiás gép, amelyet arra terveztek, hogy a turbófeltöltők kalibrálását példátlan pontossági szintekre emelje. Ez a fejlett berendezés számos jellemzővel rendelkezik, többek között képes a levegőáramlás […] Olvasd tovább

Turboclinic Workbench Heavy-Duty - Turbó felújítás | Turbomaster

Turboclinic Workbench Heavy-Duty

A Turboclinic Workbench HD egy sokoldalú eszköz, amely magában foglalja a Cimat Turbotest Expert összes funkcióját, a nyomásmérés kivételével. Együtt ez a két eszköz erős csapatot alkot, biztosítva a turbófeltöltők […] Olvasd tovább

Turboclinic Oil Leak Tester - Turbó felújítás | Turbomaster

Turboclinic Oil Leak Tester

A Turboclinic Olajszivárgás Tesztelő egy speciálisan a turbófeltöltők középrészeiben keletkező olajszivárgások észlelésére kifejlesztett készülék. Innovatív tervezésének köszönhetően képes két különböző módon teszteket végezni: komplett összeszerelt turbófeltöltő és csak a […] Olvasd tovább

Turboclinic TurboScope - Turbó felújítás | Turbomaster

Turboclinic TurboScope

A Turboclinic Turboscope egy hordozható készülék, amely elektronikus aktuátorok tesztelésére és programozására szolgál személyautók és teherautók esetében, továbbá N75 szelepek, PVF szenzorok és EGR szelepek tesztelésére képes. Kompakt méretei és […] Olvasd tovább

Lépj kapcsolatba velünk

Csapatunk készen áll, hogy segítsen neked és minden kérdésedre vagy az általad igényelt támogatásra válaszoljon. Legyen szó a szolgáltatásainkról, a turbófeltöltők felújításának folyamatáról, vagy bármely más, a turbófeltöltőkkel kapcsolatos kérdésről. Hívj, vagy írj bátran! Hallani akarunk felőled, és biztosítani a szükséges támogatást, hogy a legjobb megoldásokat kínálhassuk a szükségleteidre. Együtt megtalálhatjuk a megfelelő válaszokat és megoldásokat.

Contact Form

Cselekedj most
a maximális teljesítményért!

Fejlett megoldásainkat úgy terveztük, hogy jelentősen növeljék a hatékonyságot és a teljesítményt, így minden használatkor optimális teljesítményt garantálunk. Fedezd fel, hogyan képes szakértelmünk átalakítani a vezetési élményedet. Minden egyes alkalommal maximális teljesítmény.